Planika - Eurodomus

Planika Fires

Intelligent Vuur

Ruim 10 jaar is Planika de wereldleider in de productie en verkoop van bio-haarden.

Dankzij de vele jaren ervaring in het produceren van decoratieve bio haarden, introduceert Planika een nieuw begrip ‘ the intelligent Fire’, ‘de slimme biohaard’. Het is dankzij deze automatische bio-haarden dat echte vlammen in uw interieur niet alleen gemakkelijk en gebruiksvriendelijk maar ook functioneel kunnen zijn.

Planika creŽert een echte, natuurlijke vlam en dit in een modern design, in samenwerking met gerenommeerde architecten, interieurarchitecten en haardenbouwers.

Erkende Kwaliteit

Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 60 landen. Met tal van projecten in o.a Hilton Hotels, Kempinski Hotels, Beau Rivage, het Atlantis Hotel en vele andere. Ook staan de Planika producten regelmatig op design en interieur beurzen.

Om de hoogste kwaliteit te bieden, moderniseren de Planika specialisten steeds de gebruikte technologieŽn. Planika is dan ook het enige bedrijf ter wereld dat gebruik maakt van gepatenteerde technologieŽn op zijn automatische biohaarden. De biohaarden van Planika zijn de meest all round producten op de markt, en hierdoor geschikt voor zowel moderne en klassieke interieurs en commerciŽle als residentiŽle projecten.


Ecologisch verantwoord

De biohaarden van Planika branden op de biobrandstof genaamd FANOLAģ, deze biologische en ecologische brandstof met als basis plantaardige alcohol, wordt verkregen door vergisting van saccharine en wordt geproduceerd uit seizoensgebonden producten.

Tijdens de verbranding van FANOLAģ worden er geen schadelijke stoffen uitgestoten, geen roet, geen rook, geen geur en geen as. De enige bijproducten die de verbranding met zich meebrengen zijn warmte, CO2 en waterdamp. Hierdoor kunnen we stellen dat FANOLAģ een zuivere verbranding heeft.

Na tal van tests heeft FANOLAģ het ECOFUEL certificaat verkregen, dit bewijst dat FANOLAģ voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Door het gebruik van FANOLAģ wordt de bio-haard een volledig mobiel interieur element, onafhankelijk van schoorstenen of andere installaties.

Planika raad dan ook het gebruik van FANOLAģ aan voor zijn bio-haarden.

Enkele voordelen

1.
Natuurlijk vuur

Planika bio-haarden hebben geen schoorsteen nodig. FANOLAģ zorgt voor een mooie goudgele vlam die niet alleen mooi is maar ook echte warmte geeft.

2.
Geen afval

De enige uitstoot die bij de verbranding van FANOLAģ vrijkomen zijn waterdamp en CO2, hierdoor zijn de Planika producten volledig rookloos, roetloos en geurloos.

3.
Zeer handig

Omdat er geen vaste aansluiting nodig is, is het perfect mogelijk de Planika haard overal te plaatsen.